Naše emisije

Avantura

Alternator live

Live prenos svirke sa istoimenog događaja “Alternator” iz kluba “Problem”. Na Alternatoru sviraju naši neafirmisani autorski bendovi. Otkrivamo Vam nove talente, svežu muziku direktno iz podzemlja! A znamo da, koliko pažnje posvetimo “undergroundu”, toliko nam se razvija umetnost “on the ground-a”. Pre i posle prenosa svirke, možete čuti i lajv prenos intervjua mladih bendova, kako se osećaju, na koji način se spremaju, kao i kako je prošla svirka, kako se osećaju povodom nje i koji su im dalji planovi. 

Porodica

podzemna scena

  Ovde mozete čuti sve bendove iz Alternator porodice! Svi bendovi koji su svirali na Alternatoru će se puštati za vreme”Podzemne scene”, a svaki novi bend će biti kratko predstavljen.

Zbližavanje

Alter bend intervju

 

Nakon puštanja svoje plejliste i jam sešna, svaki član benda će nam predstaviti svoj izbor pesama, kako one utiču na njega, zašto je baš njih izabrao… Zatim ćemo razgovarati o plejlisti koju je bend sastavio zajedno – (pesme koje su vazne za taj bend, koje ih na neki način spajaju): O samim pesmama, koje emocije kod njih bude, kako i zašto ih te pesme povezuju, kao i kakav su uticaj one imale na sam bend. Posle sledi razgovor o njihovom jam sešnu koji smo slušali: Šta su nam svirali, šta vole da sviraju, koju poruku i koju emociju nose njihove pesme; Na taj način želimo povežemo bendove i publiku, da ih bolje razumemo kroz njihovo stvaralaštvo i viziju, kao i da ih približimo svima vama kroz muziku. 

Kreativnost

Alter bend seŠn

 

Prenos energije, kreativnosti i emocije gostujućeg benda. Moći ćete da se prepustite muzici koja nastaje na licu mesta i vidite gde će vas odvesti njihova trenutna inspiracija…

Dubina

Alter bend playlist

 

 Ovo je način da naše bendove (i njihove članove) upoznamo kroz njihove uzore, idole i stilove koji su ih inspirisali da pišu svoju muziku. 

Osveženje

rock tease

Proživljeni događaji sa naše muzičke scene; skup vaših iskustava iza kulisa, u mraku klubova, koncertnih dvorana… Priče o svakodnevnim uživanjima i fantazijama o kojima svi glasno ćute. Retka i kratka osveženja, kod nas u ponoć…

Povratak

bajke

Kako se danas brzo živi, često se zaboravlja koliko su bajke važne za kvalitetan razvoj naših mališana. Znate kada za nekoga kažu: “Vidi se da mu niko nije čitao bajke..” E pa… Bukvalno. 
U našem programu smo ostavili prostor za naše najmlađe u terminima koje možete videti u odeljku NASE EMISIJE. U pitanju su bajke iz srpske mitologije, koje je napisao Milenko Bodirogić, a izdalo Orfelin izdavaštvo. Ukoliko ste u mogućnosti, nabavite svojim malcima ove divne knjige. Ilustracije su sjajne koliko i same bajke, a kod nas im puštajte ove divne priče kako bi razvijali maštu putem sluha…